Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Daleko víc než dieta pomáhá při hubnutí pohyb - tedy pokud se zrovna nestravujete v mekáči, ale jíte normální stravu - stačí omezit (nikoliv zcela vypustit)  to nejhorší - tedy sladkosti a velice tučné věci, zvýšit množství tekutin na 2,5 l a zásadním způsobem navýšit pohyb - a během pár měsíců máte 8-10 kg dole

0 0
možnosti
VT

Souhlasím s Váma - ale zkuste říct např. servírce po 10 hod šichtě, ať si jde zaběhat.  Rozbije vám krígl o hlavu :-)

1 0
možnosti
VT

Nadpis mluví za vše - nežrat. Stačí normálně se najíst. A ještě dodám osobní zkušenost - cca v 18.00 hod si dát lehkou večeři a pak už ale opravdu nic nejíst.

0 0
možnosti

to o té 18. hodině je taky hloupost - záleží na tom, kdy chodíte spát. Pokud mezi 9.-10. hodinou, tak to platí, ale pokud chodíte spát kolem půlnoci, je to hloupost - mělo by se říkat nejíst minimálně 3 (možná 4) hodiny před spaním

0 0
možnosti
Foto

Není špatné na čas po vánocích odlehčit stravu, ale nečiním tak s cílem zhubnout, nýbrž s cílem odlehčit tělesným orgánům, vyčistit se. Jakmile se člověk upne jen na sledování váhy, nedopadne to dobře. Chce to změnit životní styl. Při sportu si tělo samo řekne, kolik má vážit.

1 0
možnosti
LH

Přesně. Není to o sledování váhy, ale o dobrém pocitu.

0 0
možnosti
Foto

dieta je blbost, před třemi měsíci jsem si při pohledu na váhu řekl, už dost. Začal jsem hodně pít vodu a jíst častěji. Jím normální věci jako dřív, zrušil jsem jen rohlíky a pivo. Během tří měsíců zatím 4 kg dole. Doufám, že to ještě chvíli vydrží.

0 0
možnosti
RK

Tak takovej článek bych čekal spíš od nějaké zamindrákované husičky...   Rv  Než do sebe soukat takovej blivajz, to radši kachničku se zelím a s dvanácti knedlíčkama. Pořádně se nažeru, rozepnu knoflík a je mi fajn. Nejsem herec který dostal roli vězně v koncentračním táboře:-)

0 0
možnosti
LH

Jee to by bylo žrádlo ... :-)

0 0
možnosti
  • Počet článků 22
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 829x
,,Směj se, pokud můžeš. Omlouvej se, jestli bys měl. Nechej plavat věci, jež nemůžeš změnit ani ty sám. Miluj hluboce a odpouštěj rychle."